• Schlosser 600200016 з виносним датчиком

Термоголовка Schlosser 600200016 з виносним датчиком

Встановлення термоголовки на радіатор опалення допомагає вирішити дві основні задачі.

  1. Встановити комфортну температуру у приміщенні.
  2. Заощаджувати на опаленні шляхом споживання лише потрібного тепла від радіатора.

Комфортна температура у приміщенні досягається дуже просто. На кожній термоголовці із виносним датчиком намальовано шкалу від 1 до 6. Кожна цифра відповідає певній температурі (у градусах). При досягненні якої механічний стрижень усередині термоголовки із вбудованим датчиком перекриває радіатор опалення. Теплоносій не надходить усередину. Отже нагрівання зупиняється. При падінні температури нижче значень вказаних на термоголовки з виносним датчиком Schlosser 600200016 клапан відкривається і радіатор починає прогрівати приміщення. Весь процес повністю автоматичний і не потребує втручання людини. Просто вкажіть потрібну температуру на термоголовці.

Термоголовки з виносним датчиком Schlosser 600200016 зберегають ваші гроші

Термоголовка - це не лише комфорт у приміщенні. Вона здатна заощаджувати витрати на опаленні. Вибираючи необхідну температуру на термоголовці з виносним датчиком Schlosser 600200016, ви вказуєте граничну межу нагріву приміщення. Після чого робота радіатора повністю припиняється. За наявності лічильника опалення це ще більше затребуване. Ви не витрачаєте зайві калорії на обігрів приміщення.

Виносний датчик термоголовки

Встановлення радіаторів не завжди відбувається на видному місці. Іноді просто необхідно сховати прилад опалення від очей людей. Створюються спеціальні ніші, заглиблення, радіатор ховається у дерев'яний каркас тощо. Всі ці фізичні перешкоди не лише зменшують ККД опалювального приладу, але й ускладнюють регуляцію температури у приміщенні. Для таких цілей була створена високоякісна термоголовка із виносним датчиком керування Schlosser 600200016. Вона встановлюється на стандартний термостатичний клапан розміром М30*1/5. Виносний датчик, який пов'язаний з термоголовкою через провід, встановлюється на відкритому місці поруч із радіатором. Зчитування температури відбувається значно швидше і швидкість термоголовки з виносним датчиком набагато ефективніша.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Schlosser 600200016 з виносним датчиком

  • Виробник: Schlösser
  • Модель: 600200016
  • В наявності
  • 2279грн.


Замовити дзвінок

Ми зателефонуємо найближчим часом